kläder

I denna kategori finns t-shirts, linnen, kjolar och andra kläder. Materialen varierar från bomull till naturmaterialet tencel Många av de tryckta motiven återfinner du bland våra posters.

Kläder

På Nordic Design Collective kan du handla kläder direkt från flera duktiga nordiska formgivare. Vi har flera noggrant utvalda designentreprenörer som vi samarbetar med och som vi stödjer i deras skapande. Alla de produkter du hittar här har tillverkats med passion för snygg och funktionell design. Om du vill ha plagg med kvalitet och personlighet finner du det hos oss.

Kläder med personlighet

Från marknadsplatsen Nordic Design kan du hämta klädinspiration och dessutom handla direkt från ett flertal duktiga nordiska formgivare. Vi har gjort det lite lättare för dig att hitta det där lilla extra genom att arbeta med lovande formgivare som producerar små serier utifrån sina kreativa idéer. Kika gärna runt i vårt i stora och varierade sortiment där du hittar allt från trendiga kläder med tryckt motiv till snygga broderade mössor. Du som vill klä dig personligt och vill hitta plagg där varje detalj är utformad med känsla för design och för helheten har hittat rätt! Detta är ovanliga men ovanligt välgjorda och snygga kläder för dig letar efter något lite utöver det vanliga. Materialen är i regel av hög kvalitet och omsorgsfullt utvalda. Många av våra formgivare föredrar att använda material och tillverkningsprocesser som är snälla mot naturen och oss människor. Exempel på det är ekologisk bomull och det trendiga naturmaterialet tencel som kommer från återvunnet trä.

Klä dig i unika plagg

I våra unika kollektioner med kläder till damer finner du en hel del plagg med tryck av originalillustrationer som även återfinns som posters. Ta chansen att klä dig i konst för att skapa en personlig stil där du kan känna dig så speciell och unik som du faktiskt är. Inom kategorin kläder till herrar finner du också t-shirts med bland annat grafiska mönster. Kombinera gärna dina unika kläder med lika unika smycken. Vi har flera formgivare som tillverkar snygga smycken och det är lätt att hitta sina favoriter i det varierade sortimentet. Du som gillar örhängen kan verkligen få ditt lystmäte här. Smycka dina öron med djurmotiv, vackra stenar eller stilrena ringar. Materialen är allt från plexiglas och trä till äkta silver. Vi har även det mesta inom heminredning, t.ex. dukar och rena prydnadsföremål. Som presenter är det populärt och uppskattat med personligt designade produkter. Det visar att du bryr dig om och att det ligger tanke bakom köpet.

Kvalitet och unik stil

Nordic Design Collective erbjuder kläder i unik design för dig som inte vill klä dig som alla andra. Vänd dig till oss om du vill ha en personlig och trendig stil i hemmet och på kroppen. Upptäck våra duktiga formgivare som erbjuder snygg design genom passion, talang och hårt arbete.