ACCESSOARER

Personliga accessoarer och kläder till både henne och honom, till stora som små hittar du här. T-shirts med tryck och tuffa detaljer, halsdukar, personliga väskor och tygkassar till både kvinnor och män.

Accessoarer

En rad noga utvalda, nya formgivare och deras alster finns samlade i en och samma butik här på Nordic Design Collective. Hos oss hittar du de där trendiga och speciella accessoarerna som du letar efter. Våra formgivare skapar alla våra produkter med sin egen unika prägel. Våra accessoarer är en utmärkt gåva till dig själv eller någon du tycker om.

Hitta personliga presenter bland våra accessoarer

Nordic Design Collective erbjuder unika accessoarer online. Alla våra produkter är skapade av nyetablerade, nordiska formgivare vilket gör att alla talar sitt eget formspråk. I vår kategori för accessoarer hittar du produkter som exklusiva väskor i läder och mer enkla modeller i tyg, till exempel tygkassar. Vi har också kläder som tröjor och huvudbonader och snygga scarfs och sjalar. Ett nytt och spännande mobilskal kan du också köpa hos oss. Om du, precis som vi, brinner för ny formgivning kommer du att hitta massor av fina produkter här på Nordic Design Collective. Glöm heller inte att accessoarer som present ofta är mycket uppskattat. Botanisera bland våra produkter och överraska någon du tycker om med en tygkasse med härligt tryck, en vacker läderväska, ett nytt, spännande skal till mobilen eller en färgsprakande sjal. Vi har gåvor som passar alla, både man och kvinnor och barn och vuxna. Hos oss hittar du de mest personliga presenterna.

Unika accessoarer för alla stilar

Hos Nordic Design Collective finns accessoarer för alla stilar och tillfällen. I utbudet kan du både hitta accessoarer för herr och barn samt accessoarer till dam. Bland våra kläder har vi flera snygga t-shirts med tryck som passar både man och kvinna. Hos oss kan du passa på att uppgradera din garderob med ny, spännande formgivning. Kanske behöver du en ny väska? Titta då på väskorna i vårt sortiment och hitta en ny väskfavorit. Även här finns modeller som är unisex. För barn har vi accessoarer i form av fina tygmärken att pryda kläderna med, roliga kalasaccessoarer och mycket mer. I butiken har vi också snygga och trendiga produkter för inredning. Du hittar bland annat grafiska posters att pryda väggen med, dukar och servetter för att göra dukningen roligare och spännande inredning till barnrummet. Glöm därför inte att ta en titt på våra övriga kategorier och hitta ny formgivning för hela ditt hem.

Köp unika accessoarer för barn hos oss

Nordic Design Collective erbjuder unika accessoarer för barn och vuxna. I sortimentet hittar du unikt formgivna väskor, t-shirts, mobilskal, huvudbonader, sjalar och scarfs med mera. Hos oss kan du känna dig trygg när du handlar då vi har säkra betalningar. Om du handlar för över 400 kronor bjuder vi självklart på frakten.