I Love Design

HEJ! Med fokus på färg och form skapar "I Love Design" inspirerande och kreativa produkter. Vi strävar efter att skapa funktionella produkter som inspirerar till en gladare vardag. Vi finns pa FORMEX 19-22 augusti i monter B0731 - kom och fika med oss! Välkommen till I Love Design Caroline

HEJ!
Med fokus på färg och form skapar "I Love Design" inspirerande och kreativa produkter.

I LOVE DESIGN drivs från London av Caroline Silfverling, som snart firar 15 år som internationell formgivare och designer. Carolines kollektioner har under åren fått stor uppmärksamhet i press, både i Sverige och utomlands.

Vi strävar efter att skapa funktionella produkter som inspirerar till en gladare vardag. Formspråket är stilrent men lekfullt och med rötter i skandinavisk design.
Carolines unika tapet, tyg och porslinskollektioner har salts av bla Liberty’s London och idag hittar du I Love Designs produkter hos återforsaljare världen över. Det finns massor av härliga produkter att valja pa: posters, canvastavlor, konsttryck, brickor, koppar, handdukar...

“Som designer söker man ständigt ny inspiration och nya idéer. Det gäller att skapa smarta saker som inspirerar och plockar fram en känsla hos betraktaren – som stannar ett tag, som en lyxig chokladbit”.

Hälsningar
Caroline Silfverling, grundare och head designer I Love Design

Leveranstider: Vi trycker och postar fran England. Leveranstiden ar normalt 5-10 arbetsdagar, men ibland kan det ta lite langre. Vi postar oftast ordern dagen (vardag) efter att den inkommit.

I Love Design